Transport Coördinator DC, Nijmegen - 2017/0033

Onze opdrachtgever voor deze vacature is een logistiek dienstverlener, opgericht in 2001 om in Europa warehousing en andere logistieke diensten te leveren aan het moederbedrijf maar ook aan andere bedrijven.

De missie van het bedrijf is het leveren van complexe logistieke diensten, transport en supply chain oplossingen aan hun klanten door de hele EMEA regio.

Het team logistieke experts van dit bedrijf is volledig gericht op het leveren van oplossingen die op maat gesneden zijn voor de behoeftes van de klanten en die ook inhouden een hoog niveau van customer service en ondersteuning.

In Wijchen zal het bedrijf binnenkort een nieuw Distributiecentrum openen met 25.000 m2 opslagruimte en een professionele kantoorruimte. Voor deze nieuwe vestiging zoeken wij een enthousiaste Transport Coördinator die van de hoed en de rand weet wat betreft het organiseren van transport via externe partijen (dus geen eigen wagen).

De functie

In de functie van Transport Coördinator ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en coordineren van transport voor zowel inbound als outbound. Dit binnen de daartoe aangewezen verkeren, volgens de geldende tarieven en condities. Outbound: Je maakt afspraken met klanten betreffende afleveringen in het binnen- en buitenland en ben je verantwoordelijk voor de controle en boekingen van inkomende facturen. Ook voor de tijdige facturatie richting klanten ben je verantwoordelijk (dit conform de bedrijfsrichtlijnen en/of de met de klant gemaakte afspraken). Inbound: Coordineren en plannen van zowel containers als luchtvracht voor binnenkomende zendingen. Zorgdragen dat deze binnen afgesproken lead-times ontvangen worden en dat detention en of demurrage/storage costs voorkomen worden.

In de functie van Transport Coördinator zul je rapporteren aan de Warehouse Supervisor betreffende alle voorkomende transportgerelateerde zaken. Ook registreer je alle aan transport gerelateerde claims/klachten. Je evalueert regelmatig de dienstverlening en subcontractors, waarbij terugkoppeling richting Warehouse Supervisor zal plaats vinden. Je bent verantwoordelijk voor een regelmatige actualiteitscontrole van de van toepassing zijnde procedures en/of werkinstructies (conform de kwaliteitsnormen en richtlijnen). Je verleent ondersteuning en assistentie aan andere administratieve en/of operationele taken van de afdeling.

Jouw profiel

Minimaal MBO niveau en werkervaring in een soortgelijke positie. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan bij een logistieke dienstverlener als planner/expediteur. Je bent kosten-, kwaliteits en veiligheidsbewust.

Je beheerst zowel de Nederlandse, Engelse als de Duitse taal in woord en geschrift en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat samen te werken op verschillende niveau`s. Verder beschik je over goede pc-vaardigheden en ben je bekend met de MS-Office programma's. Idealiter ben je ook bekend met SAP. Je hebt een flexibele werkhouding en hebt een positive instelling. Je toont initiatief en bovenal ben je een echte collegiale team-player en multitasker.

Op zoek naar een mooie uitdaging bij een fantastisch, groeiend bedrijf? Reageer snel!

Soort dienstverband: Voltijd

Salaris: €2.700,00 tot €3.200,00 /maand


Only PDF, DOC and RTF file formats are accepted

<< Previous    Next >>

<< Go back to list

Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 81934543

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  349,993 visits to this website |  Printer friendly