Expediteur Export Zeevracht, Waalhaven Rotterdam - 2019/0010

Voor een internationaal logistiek dienstverlener, gevestigd in de Waalhaven te Rotterdam, zoeken wij een enthousiaste en gedreven Expediteur Export Zeevracht

De vacature:

Als volwaardig lid van het Export team neem je zeevrachtboekingen LCL en FCL aan. Je checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden en zoekt meest de adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).

Je boekt de zendingen en organiseert het voortransport indien noodzakelijk. Draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet. Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in en je verstuurt de boekingsbevestiging naar klanten en Business Units.

Verder maak je relevante documentatie op (bijv. BL en house BL). Je update de track en trace systemen en je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (dit laatste in overleg met de Operations Supervisor).

Je voert administratieve taken en/of correspondentie uit voor klanten en Business Units over de hele wereld en je streeft de hoogste kwaliteit na met betrekking tot (werk)afspraken, (werk)instructies en procedures van de afdeling, o.a. door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

Jouw profiel

Je ben een enthousiaste en gedreven zeevracht expediteur met minimaal drie jaar export ervaring. Als teamspeler weet jij je positief te onderscheiden. Naast een logistieke opleiding (bij voorkeur STC) heb je enige kennis van douanezaken en INCO-terms. Je bezit een grondige kennis van ocean freight export en je kent de relevante marktpartijen zoals rederijen en transporteurs. Je bent creatief in het vinden van de juiste logistieke oplossingen.

Je bent in staat om dossiers zelfstandig af te werken en om kennis over te dragen.Je bezit branche kennis en inzicht in logistieke dienstverleningsprocessen. Je hebt kennis van exportprocessen en de daarbij behorende documenten.

Behalve een fijne baan in een leuk en positief gestemd team, biedt onze opdrachtgever ook veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling!

Interesse? Neem snel contact op!


Only PDF, DOC and RTF file formats are accepted

<< Previous    Next >>

<< Go back to list

Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 24962131

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  658,127 visits to this website |  Printer friendly