Jobs in Logistics

JRG Recruitment - Finding the perfect job for you!

Contact:

Tel + 31 10 8184933

GSM + 31 6 24962131

 

Inside Sales Representative Luchtvracht, Rotterdam - 2020/0004

Voor een internationale logistiek dienstverlener in Rotterdam zijn zij op zoek naar een enthousiaste, dynamische Inside Sales Representative Luchtvracht.

In deze leuke functie ondersteun je de verkoop- en marketingactiviteiten voor alle transport modaliteten binnen het bedrijf, maar vooral de luchtvracht. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de offertes aan de klanten. Daarnaast ontwikkel je nieuwe business door het opvolgen van sales leads en doe je zelf ook cold calls.

Jouw profiel

Onze relatie is op zoek naar een nieuwe collega met een dienstverlenende focus, die ervaring heeft met het werken in transport en logistiek, specifiek op gebied van luchtvracht. Je bent enthousiast, zelfstandig en je hebt een gezond kritische houding. 

...more

Medewerk(st)er Luchtvracht Export, Schiphol - 2019/0023

Voor de vestiging op Schiphol (Oude Meer) van een internationale logistiek dienstverlener, zoeken wij een enthousiaste en deskundige Medewerk(st)er Luchtvracht Export.

Je maakt deel uit van een leuk team, met een informele en positieve sfeer.

Je taken in deze leuke job zijn onder meer de volgende:
- Het verstrekken van informatie aan potentiële-en vaste klanten inzake te verzenden goederen per luchtvracht. De informatie betreft onder andere: prijsopgave op zendingniveau,vliegroutes en doorlooptijden,(standaard)tarieven, douanedocumenten en vervoersdocumenten.
-Het aannemen van exportzendingen, verwerken van alle bijzonderheden in een exportdossier, reserveren van vrachtruimte. 
-In voorkomende gevallen regelen van aanvoer- en/of afvoertransport. 
-Je werkt met een internationaal kantorennetwerk. 
-Factureren van exportzendingen.

Jouw profiel
Je hebt bij voorkeur een logistieke / luchtvracht opleiding en enkele jaren ervaring

...more

Disponent RAIL in Hamburg (Duitsland) - 2019/0022

Voor een grote, internationale Rail operator actief in verschillende landen, zoeken wij een enthousiaste, deskundige Disponent RAIL voor hun vestiging in Hamburg. Als je je goed kunt uitdrukken in Duits en Nederlands en je wilt voor langere tijd in Hamburg wonen, kan dit de ideale gelegenheid zijn!

Je zult deel uitmaken van een leuk Customer Service team.

Belangrijkste taken:

Zeecontainers van klanten inplannen op treinen welke "fix slots" hebben

Zorgen dat de treinen zo vol mogelijk de haven verlaten

Bij overboeking prioriteiten stellen

Documenten controleren (transport- en douanedocumenten, ADR indien van toepassing)

Customer Service, claims deskundig afhandelen

...more

Business Development Manager Air & Sea, Schiphol - 2019/0021

Voor een relatie op Schiphol zoeken we een gedreven, zelfstandige Business Development Manager Air & Sea. Onze relatie is een expeditiebedrijf met een wereldwijd netwerk, actief in o.a. Marine Logistics en Oil & Energy business, maar ook met general cargo. De vestiging in Nederland is niet al te groot, waardoor het prettig werken is met korte lijnen.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle verkoop activiteiten van de Nederlandse vestiging. De functie is breed en omvat meerdere resultaatgebieden. Je brengt de Nederlandse en Belgische transportmarkt in kaart en je bepaalt een efficiënte strategie om deze markt te benaderen. Door middel van screening selecteer je de prospects die het meest daarvoor in aanmerking komen.

Je zorgt voor nieuwe business voor zowel zee- en luchtvracht en daarnaast loodsopslag en afhandeling voor klanten.

Ook zorg je voor een juiste en volledige administratieve afhandeling van de klantenbezoeken, het maken van klantenoffertes en tenders en het plannen van bezoeken in Outlook.

Je werkt nauw samen met het operationeel management zodat potentiële en nieuwe klanten de service van het operationele team verkrijgen zoals afgesproken door jou met de klanten. Je draagt zorg voor een juiste overdracht van gemaakte afspraken aan Operatie en Finance.

Je voorziet de operatie en het management met feedback die je verneemt vanuit de markt, van zowel klanten als suppliers.

In overleg met de General Manager bepaal je de strategie om de klanten verder te ontwikkelen. Je volgt de ontwikkelingen op een regelmatige basis.

...more

Sales Executive Oceanfreight, Rotterdam - 2019/0017

Voor een logistiek dienstverlener in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Sales Executive Oceanfreight. Bij deze dynamische en groeiende organisatie maak je deel uit van het Sales Team. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het zelf realiseren van nieuwe business. Daarnaast is het onderhouden van contacten met bestaande klanten ook een belangrijke taak.

Overige speerpunten zijn het inplannen en maken van bezoeken, het maken van offertes, het registreren van activiteiten in het CRM systeem en het juist overdragen van nieuwe business naar de operaties. Je brengt ook andere dan zeevracht activiteiten bij de klanten onder de aandacht, zoals luchtvracht, wegtransport en logistiek.

 

Naar wie zijn wij op zoek:

Een enthousiaste gedreven kandidaat die commercieel en proactief handelt, kansen ziet en benut. Iemand met aangename communicatieve vaardigheden die zelfstandig binnen een team wil en kan werken.

 

Jouw profiel

Een achtergrond in de commerciële zeevrachtexpeditie is een must. 
Meerdere jaren ervaring in het verkopen van expeditiediensten met een succesvolle trackrecord.

Minimaal MBO opleiding (Transport/Logistiek) en werkervaring

...more

Operationeel-commercieel medewerker Zeevracht, Dordrecht - 2019/0016

Voor de vestiging in Dordrecht van een Nederlands bedrijf actief in transport en expeditie, zijn wij op zoek naar een assistent-expediteur of expediteur zeevracht die ook een aantal commerciële taken gaat vervullen. Een leuke baan met veel doorgroeimogelijkheden!

Werkzaamheden:

-Operationele werkzaamheden: zeevracht transporten organiseren en verwerken in het systeem;

-Ad-hoc offertes opmaken voor zowel Ocean Import als Export;

-Bestaande klantenbestand onderhouden en voorzien van up to date tarieven;

-Offertes opstellen en opvolgen;

-Telefonisch contact met klanten waaronder ook cold calls;

...more

Customer Service Representative Oceanfreight, Waalhaven - 2020/0013

Voor onze relatie, een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk, zoeken wij wegens groei voor de vestiging in Rotterdam (Waalhaven) een enthousiaste Customer Service Representative Oceanfreight. Wij zoeken een ervaren expediteur of customer service medewerker met kennis op het gebied van scheepvaart en expeditie.

De functie

Een boeiende functie waarin je het aanspreekpunt bent voor bestaande relaties en waarvoor je aanvragen vanuit het netwerk behandelt. In deze functie:
-heb je dagelijks contact met carriers, NVOCC’s en overige leveranciers om de beste condities en mogelijkheden te genereren;
-draag je er zorg voor dat relaties zijn uitgerust met alle benodigde gegevens rondom de freight forwarding; quotatie, bijzondere tarieven, tariefafspraken voor bestaande routes, en geldende voorschriften en procedures;
-coördineer je afspraken met leveranciers en draagt je zorg voor een goede informatievoorziening hierover binnen een internationale organisatie;
-informeer je de relaties pro actief over mogelijke wijzigingen;
-Communiceer je binnen onze vestiging met de afdelingen Sales, Import, Export, Douane en Finance.

Jouw profiel

...more

Expediteur Export Zeevracht, Waalhaven Rotterdam - 2019/0010

Voor een internationaal logistiek dienstverlener, gevestigd in de Waalhaven te Rotterdam, zoeken wij een enthousiaste en gedreven Expediteur Export Zeevracht

De vacature:

Als volwaardig lid van het Export team neem je zeevrachtboekingen LCL en FCL aan. Je checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden en zoekt meest de adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).

Je boekt de zendingen en organiseert het voortransport indien noodzakelijk. Draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet. Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in en je verstuurt de boekingsbevestiging naar klanten en Business Units.

Verder maak je relevante documentatie op (bijv. BL en house BL). Je update de track en trace systemen en je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (dit laatste in overleg met de Operations Supervisor).

Je voert administratieve taken en/of correspondentie uit voor klanten

...more

Luchtvracht Expedi?nt Import, Nieuw-Vennep - 2018/0016

Voor een middelgrote, internationale logistiek dienstverlener zijn wij op zoek naar een Expediënt Luchtvracht Import. De locatie van dit leuke bedrijf is Nieuw-Vennep. 

De functie

Doel van de functie is het onderhouden van contacten met buitenlandse agenten, klanten en instanties over de aankomst en verdere afhandelingen van importzendingen per luchtvracht. Het verzorgen van administratieve taken en het bijhouden van de klantgegevens. Kortom, je werkt als allround luchtvracht expediënt op de Import afdeling in een fijn team. Je onderhoudt contact met zowel klanten als vervoerders (luchtvaartmaatschappijen, wegvervoerders e.d.) en ook met het eigen netwerk.

Jouw profiel

 Je hebt kennis van of verwerft die z.s.m.:

- de eigen organisatie wat betreft de bij luchtvracht en andere diensten betrokken afdelingen en de agentenorganisatie;

-  bijhouden klantenbestand waarin zoveel mogelijk de kenmerkende gegevens (per klant) zijn opgenomen;

...more

Medewerker Customer Service Wegtransport, Rotterdam - 2018/0015

Onze relatie is een logistieke dienstverlener die haar klanten multimodale logistieke oplossingen biedt, waaronder moderne opslagfaciliteiten en douane diensten.

Het gaat om een middelgroot, internationaal bedrijf, tevens familiebedrijf dat grote zorg besteedt aan het bewaken van de bedrijfscultuur. Zij vormen één team, alle medewerkers zijn even belangrijk.

Voor de afdeling Wegtransport is dit mooie bedrijf op zoek naar een allround Customer Service Medewerker Import en Export. Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig afhandelen van import of export zendingen. Je onderhoudt contacten met klanten en agentschappen over de expeditie opdrachten.

De functie:

- Het invoeren van import, export zendingen
- Het controleren van de bijbehorende zendingsinformatie op juistheid 
- Het beoordelen van verstrekte opdrachten en afstemmen met klanten, opdrachtgevers en plannersafdeling bij afwijkende transportopdrachten

...more

Declarant Zeevracht, Rotterdam - 2018/0025

Voor onze relatie, een moderne internationale logistieke dienstverlener, zoeken wij voor de locatie Rotterdam-Centrum een enthousiaste en deskundige Zeevracht Declarant.

Functieomschrijving
Als Declarant heb je onder andere de volgende werkzaamheden:
• Vervaardigen van alle voorkomende douaneaangiftes conform wettelijke voorschriften en het verzamelen van de benodigde douanetechnische en fiscale informatie;
• Opstellen van dossierinstructies voor het afhandelen van import/export transacties en bijbehorende documenten en hiertoe samenwerken met andere operationele afdelingen;
• Signaleren van onregelmatigheden op douanegebied en deze rapporteren aan de leidinggevende;
• Aanbieden van de Douane douanedocumenten aan de Douane;
• Onderhouden van contacten met de Douane inzake verzoeken

...more
Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 24962131

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  658,132 visits to this website |  Printer friendly