Jobs in Logistics

JRG Recruitment - Finding the perfect job for you!

Contact:

Tel + 31 10 8184933

GSM + 31 6 81934543

 

Expediteur Export Zeevracht, hartje Rotterdam - 2019/0010

Voor een internationaal logistiek dienstverlener, gevestigd in hartje Rotterdam, zoeken wij een enthousiaste en gedreven Expediteur Export Zeevracht

De vacature:

Als volwaardig lid van het Export team neem je zeevrachtboekingen LCL en FCL aan. Je checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden en zoekt meest de adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).

Je boekt de zendingen en organiseert het voortransport indien noodzakelijk. Draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet. Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in en je verstuurt de boekingsbevestiging naar klanten en Business Units.

Verder maak je relevante documentatie op (bijv. BL en house BL). Je update de track en trace systemen en je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (dit laatste in overleg met de Operations Supervisor).

Je voert administratieve taken en/of correspondentie uit voor klanten

...more

Logistiek Medewerker met internationale inslag, Nieuwerkerk a/d IJssel - 2019/0007

Logistiek Medewerker met internationale inslag

Onze opdrachtgever is een dynamische, gespecialiseerde logistiek dienstverlener in Nieuwerkerk a/d IJssel. Met een niet te groot, toegewijd team richt het bedrijf zich met name op het transport via zeevracht van recyclebaar materiaal zoals waste paper naar het Verre Oosten.

In dit leuke, internationaal ingestelde bedrijf is nu plaats voor een enthousiaste, deskundige Logistiek Medewerker met een internationale inslag.

De functie

Trade and Logistics support:  maken en uitsturen, opvolgen en plannen van Inkoop/Verkoop orders en ze verwerken tot shipments, in
afstemming met klant, leverancier en logistieke afdeling. Hierbij komen veel internationale (en nationale) customer service werkzaamheden kijken.

Het bewaken van randvoorwaarden zoals vergunningen, afvalstoffen administratie, registreren van inkomende zeevracht quotes en andere ingekochte
diensten zoals bank, verzekering, inspectie.

De dossiers/shipments opbrengsten in kaart brengen en rapporteren.

Jouw profiel

Je beschikt over een logistieke opleiding op minimaal MBO niveau en meerdere jaren ervaringen op een logistieke afdeling

...more

Scheepsbevrachter met kennis van zaken, Rotterdam - 2019/0004

Onze relatie, een rederij waarvan het operationele hoofdkantoor is gevestigd in de omgeving van Rotterdam, is op zoek naar een enthousiaste scheepsbevrachter met kennis van zaken en internationale ervaring. De rederij exploiteert eigen schepen in multipurpose diensten uit Europa, Noord-Amerika en Afrika. Daarnaast wordt ook met charters gewerkt.

De functie

In deze boeiende functie houdt u zich bezig met het bevrachten van zeeschepen, het berekenen van reischarters en de daarbij horende kosten zoals havenkosten, bunkerverbruik en charterkosten van een schip voor verschillende reizen.

De rederij is met name op West Afrika bezig vanuit Europa, ook vanuit en naar Amerika met een aantal van de eigen schepen maar ook met charterschepen.


 

...more

Luchtvracht Expediënt Import, Nieuw-Vennep - 2018/0016

Voor een middelgrote, internationale logistiek dienstverlener zijn wij op zoek naar een Expediënt Luchtvracht Import. De locatie van dit leuke bedrijf is Nieuw-Vennep. 

De functie

Doel van de functie is het onderhouden van contacten met buitenlandse agenten, klanten en instanties over de aankomst en verdere afhandelingen van importzendingen per luchtvracht. Het verzorgen van administratieve taken en het bijhouden van de klantgegevens. Kortom, je werkt als allround luchtvracht expediënt op de Import afdeling in een fijn team. Je onderhoudt contact met zowel klanten als vervoerders (luchtvaartmaatschappijen, wegvervoerders e.d.) en ook met het eigen netwerk.

Jouw profiel

 Je hebt kennis van of verwerft die z.s.m.:

- de eigen organisatie wat betreft de bij luchtvracht en andere diensten betrokken afdelingen en de agentenorganisatie;

-  bijhouden klantenbestand waarin zoveel mogelijk de kenmerkende gegevens (per klant) zijn opgenomen;

...more

Medewerker Customer Service Wegtransport, Rotterdam - 2018/0015

Onze relatie is een logistieke dienstverlener die haar klanten multimodale logistieke oplossingen biedt, waaronder moderne opslagfaciliteiten en douane diensten.

Het gaat om een middelgroot, internationaal bedrijf, tevens familiebedrijf dat grote zorg besteedt aan het bewaken van de bedrijfscultuur. Zij vormen één team, alle medewerkers zijn even belangrijk.

Voor de afdeling Wegtransport is dit mooie bedrijf op zoek naar een allround Customer Service Medewerker Import en Export. Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig afhandelen van import of export zendingen. Je onderhoudt contacten met klanten en agentschappen over de expeditie opdrachten.

De functie:

- Het invoeren van import, export zendingen
- Het controleren van de bijbehorende zendingsinformatie op juistheid 
- Het beoordelen van verstrekte opdrachten en afstemmen met klanten, opdrachtgevers en plannersafdeling bij afwijkende transportopdrachten

...more

Key Account Representative, Rotterdam - 2018/0014

Onze relatie is een logistieke dienstverlener die haar klanten multimodale logistieke oplossingen biedt, waaronder moderne opslagfaciliteiten en douane diensten.

Het gaat om een middelgroot, internationaal bedrijf, tevens familiebedrijf dat grote zorg besteedt aan het bewaken van de bedrijfscultuur. Zij vormen één team, alle medewerkers zijn even belangrijk.

Voor de afdeling Wegtransport (groupage) van dit bedrijf zijn we op zoek naar een Key Account Representative. Als Key Account Representative ben je het aanspreekpunt voor één of meerdere Key Accounts op operationeel, documentair en administratief gebied. Je bent commercieel ingesteld en je hebt een logistieke achtergrond.

De vacature:

Je onderhoudt intensief contacten met de Key Accounts voor het afstemmen en beoordelen van verstrekte opdrachten.

Je verzorgt de controle en voortgang van de zendingen en levert de bijbehorende feedback.

Je controleert leverbetrouwbaarheid en beheerst de kwaliteit van de dienstverlening.

Je bezoekt desgewenst de Key Accounts in binnen en buitenland.

...more

Expediteur Import Zeevracht, hartje Rotterdam - 2018/0011

Voor een internationaal logistiek dienstverlener, één van de grote mondiale spelers, zoeken wij een enthousiaste en gedreven Expediteur Import Zeevracht. Het bedrijf is gevestigd op een schitterende locatie in hartje Rotterdam (omgeving Centraal Station).

De vacature:

Als volwaardig lid van het Import team neem je zeevrachtboekingen LCL en FCL aan. Je checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden en zoekt meest de adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).

Je boekt de zendingen en organiseert het natransport indien noodzakelijk. Draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet. Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in en je verstuurt de boekingsbevestiging naar klanten en Business Units.

Verder maak je relevante documentatie op (bijv. BL en house BL). Je update de track en trace systemen en je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern

...more

Expediteur Zeevracht Import, Rotterdam Albrandswaard - 2018/0005

Voor een leuk, dynamisch expeditiebedrijf in Rotterdam Albrandswaard met korte lijnen, zijn wij momenteel op zoek naar doortastende expediteur Zeevracht Import allround.

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Je organiseert Zeevracht Import transporten van A t/m Z dus van het aannemen van de boeking tot en met het uitsturen van de factuur.

Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met klanten en de intermediairs welke ingezet worden voor het transport (o.a. rederijen)

...more

Oceanfreight Export Customer Service Agent, Rotterdam - 2017/0032

Voor een internationale logistieke dienstverlener in Rotterdam (omgeving Waalhaven) met een uitstekende reputatie zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte Oceanfreight Export Customer Service Agent.

Als Oceanfreight Export Customer Service Agent  behoort het (doen) regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Vooral het dagelijkse contact met de klanten per telefoon en per mail is een belangrijke taak waarbij jij je positief weet te onderscheiden.

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht export transporten. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in

...more

Declarant Zeevracht, Rotterdam - 2018/0025

Voor onze relatie, een moderne internationale logistieke dienstverlener, zoeken wij voor de locatie Rotterdam-Centrum een enthousiaste en deskundige Zeevracht Declarant.

Functieomschrijving
Als Declarant heb je onder andere de volgende werkzaamheden:
• Vervaardigen van alle voorkomende douaneaangiftes conform wettelijke voorschriften en het verzamelen van de benodigde douanetechnische en fiscale informatie;
• Opstellen van dossierinstructies voor het afhandelen van import/export transacties en bijbehorende documenten en hiertoe samenwerken met andere operationele afdelingen;
• Signaleren van onregelmatigheden op douanegebied en deze rapporteren aan de leidinggevende;
• Aanbieden van de Douane douanedocumenten aan de Douane;
• Onderhouden van contacten met de Douane inzake verzoeken

...more

Expediteur/Planner Wegtransport FTL, Rotterdam, 2017/0021

Voor verschillende opdrachtgevers (logistiek dienstverleners) in Rotterdam en omgeving zijn wij op zoek naar expediteur/planner Wegtransport (FTL).

Zo zijn we voor een mooi, nieuw bedrijf met een eigen warehouse in de Europoort op zoek naar een ervaren Benelux planner (distributie).

Voor een andere opdrachtgever in Rotterdam zoeken wij een ervaren expediteur/planner internationaal wegtransport, voornamelijk FTL. Zij zoeken een enthousiaste kracht met recente ervaring op de landen Spanje en/of Frankrijk.
Iemand die het hele proces beheert van A t/m Z inclusief klantcontact.

...more

Expediteur Import Zeevracht, Rotterdam - 2017/0016

Voor een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam zoeken wij voor de afdeling Zeevracht een enthousiaste Expediteur Import Zeevracht

De functie
Je neemt zeevrachtboekingen LCL en FCL aan
Checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden.
Zoekt meest adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).
Boekt LCL en FCL zendingen en organiseert het natransport indien noodzakelijk.
Voert data in de operationele systemen correct en volledig in.

...more

Planner Wegtransport Groupage, Rotterdam - 2017/0011

Onze opdrachtegever is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in multimodale logistieke oplossingen moderne opslagfaciliteiten en douane diensten.

Voor hun Wegtransport Groupage plannersafdeling in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Internationaal Wegtransport Groupage Planner. Als Internationaal Wegtransport Groupage Planner zorg je voor een verantwoorde inzet van het materieel en ben je verantwoordelijk voor de gewenste beladingsgraad en de complete afhandeling van het totale door-to-door transport (autogroupage via externe vervoerders, lijndiensten en charters).

De functie:

  • Verricht operationele werkzaamheden op de plannersafdeling;
  • Onderhoudt contacten met transporteurs en agenten in binnen- en buitenland 
...more
Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 24962131

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  465,331 visits to this website |  Printer friendly