Jobs in Logistics

JRG Recruitment - Finding the perfect job for you!

Contact:

Tel + 31 10 8184933

GSM + 31 6 81934543

 

Customer Service Representative Oceanfreight Export, Rotterdam - 2018/0024

Voor onze relatie, een logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk, zoeken wij wegens groei voor de vestiging in Rotterdam (Waalhaven) een enthousiaste Customer Service Representative Oceanfreight Export. Wij zoeken een ervaren expediteur of customer service medewerker met kennis op het gebied van scheepvaart en expeditie. 

De functie

Een boeiende functie waarin je het aanspreekpunt bent voor bestaande relaties en waar aanvragen vanuit het netwerk behandelt. In deze functie:
-heb je dagelijks contact met carriers, NVOCC’s en overige leveranciers om de beste condities en mogelijkheden te genereren; 
-draag je er zorg voor dat relaties zijn uitgerust met alle benodigde gegevens rondom de freight forwarding; quotatie, bijzondere tarieven, tariefafspraken voor bestaande routes, en geldende voorschriften en procedures;
-coördineer je afspraken met leveranciers en draagt je zorg voor een goede informatievoorziening hierover binnen een internationale organisatie;
-informeer je de relaties pro actief over mogelijke wijzigingen;
-Communiceer je binnen onze vestiging met de afdelingen Sales, Import, Export, Douane en Finance.

Jouw profiel

Naast enthousiasme en een goede teamspirit breng jij het volgende mee:

...more

Sales Manager Roadfreight, Rotterdam - 2018/0023

Voor de Nederlandse tak van een internationale logistieke dienstverlener, met hoofdkantoor in Rotterdam, zoeken wij een ervaren, doortastende Sales Manager Roadfreight met kennis van verschillende modaliteiten, maar vooral wegtransport.

Functiebeschrijving:

De Sales Manager Roadfreight is verantwoordelijk voor het commercieel beleid en de verkoopactiviteiten van de wegtransport activiteiten in de vestigingen Rotterdam en Venlo. De Sales Manager Roadfreight stelt in overleg met de Algemeen Directeur en de Operations Managers Roadfreight het jaarlijks commercieel beleid op. Tevens draagt de directeur zorg voor het bewaken van de teamprestatie & coaching en begeleiding van de sales medewerkers. De Sales Manager Roadfreight stuurt een team aan van drie tot vijf personen die actief zijn met Sales.
Hij/zij legt verantwoording af aan de Algemeen Directeur.

Taken:

Hoofdtaken: 
• Draagt zorg voor een dagelijks effectieve en efficiënte continuering van de afdelingswerkzaamheden conform huisregels en bedrijfsdoelstellingen;
• Draagt zorg voor de aansturing en managing van de verkoopafdeling;
• Draagt zorg voor de uitvoer van het werven van nieuwe relaties en bezoeken van (bestaande) klanten;
• Draagt zorg voor beheer en verantwoording agenten, klanten en vervoerders conform de groepsfilosofie;
• Draagt zorg voor het opstellen van prospectlijsten en een accountplan;

...more

Ocean Freight Pricing Specialist, Rotterdam - 2018/0022

Our client is one of the world's leading providers of supply chain solutions. The company combines its core products of Air Freight, Ocean Freight, and Logistics to deliver globally integrated, tailor-made end-to-end solutions for core industries.

The position

Do you have what it takes to be responsible to obtain the best possible buying conditions with our client’s  subcontractors and make sure to have them converted in pricing towards customers?

For their Ocean Freight Division in the Netherlands, based in the centre of Rotterdam, we are looking for a Ocean Freight Pricing Specialist.

What will you do as a Pricing Specialist?

The position acts as focal point between our client’s  customers, subcontractors, the Corporate Ocean department and the network teams to obtain the best pricing and provide quotes towards their internal and external customers

You will also:

• Execute local procurement of ocean freight (ad hoc or long term) in liaison with the Corporate Ocean FCL department in Hamburg within agreed authority levels;

• Maintain close contact with local carriers and subcontractors;

• Follow up on quotations towards our internal and external customers

• Be part of the global Ocean Freight pricing network

...more

Key Performance Specialist Ocean Freight, Rotterdam - 2018/0020

Onze opdrachtgever is een internationale logistieke dienstverlener. Een Top 10 speler. Voor hun locatie in Rotterdam zoeken zij een Key Performance Specialist Ocean Freight. De Key Performance Specialist  ondersteunt het management op het vlak van Finance en Business gerelateerde zaken.

In deze boeiende functie op het snijvlak van Finance en Logistiek (met name Ocean Freight) volg je de dagelijkse ontwikkelingen aan de hand van financiële KPI’s en neemt waar nodig actie om zaken in goede banen te leiden. Regelmatige afstemming met het Country Finance team vormt hiervoor een belangrijke basisvoorwaarde. Je rapporteert aan de Business Controller Ocean Freight.

Belangrijkste taken:

Je gaat de afdeling customer service ondersteunen om de belangrijkste doelen te behalen. Samen met de business controller bepaal je per periode de hoogste prioriteit. Je helpt zo nodig mee om achterstanden weg te werken en gebruikt de kennis die je daarbij opdoet om structurele verbeteringen door te voeren, zodat dergelijke achterstanden niet meer ontstaan. Dit gaat bijvoorbeeld over:

  • Afgerekende dossiers kritisch bekijken en gevonden verbeterkansen benutten in overleg met de operationeel verantwoordelijke;
  • Analyseren waarom de winstgevendheid van klanten mee- of tegenvalt en de gevonden informatie gebruiken om verbeteringen door te voeren;
  • Op tijd afrekenen
  • Op tijd verwerken van leveranciers facturen;
  • Minimaliseren van het aantal credit facturen.

Jouw profiel

  • HBO werk- en denk niveau;
...more

Inside Sales Representative, Rotterdam Hoogvliet - 2018/0019

Voor een logistiek dienstverlener gevestigd in Rotterdam Hoogvliet zijn wij op zoek naar een extraverte, positieve, zelfstandige Inside Sales Representative.

De functie:

Ad-hoc offertes opmaken voor zowel Oceanfreight Import als Export;
Bestaande klantenbestand onderhouden en voorzien van up to date tarieven;
Opvolgen van offertes;
Target behalen van een minimaal aantal cold calls per week per binnendienst medewerker, afspraken maken voor buitendienst medewerkers;
Koude acquisitie: introductie aan prospects/ bestaande klanten (uitbouwen); Onderhouden CRM systeem;
Overleg met de operationele afdelingen, rapporteren aan branch manager en sales manager.

Jouw profiel:

Gewerkt als Expediteur, zowel commercieel als bijvoorkeur ook operationeel;
Volledig bekend met FCL / LCL berekeningen, toeslagen e.d.;

...more

Luchtvracht Expediënt Import, Nieuw-Vennep - 2018/0016

Voor een middelgrote, internationale logistiek dienstverlener zijn wij op zoek naar een Expediënt Luchtvracht Import. De locatie van dit leuke bedrijf is Nieuw-Vennep. 

De functie

Doel van de functie is het onderhouden van contacten met buitenlandse agenten, klanten en instanties over de aankomst en verdere afhandelingen van importzendingen per luchtvracht. Het verzorgen van administratieve taken en het bijhouden van de klantgegevens. Kortom, je werkt als allround luchtvracht expediënt op de Import afdeling in een fijn team. Je onderhoudt contact met zowel klanten als vervoerders (luchtvaartmaatschappijen, wegvervoerders e.d.) en ook met het eigen netwerk.

Jouw profiel

 Je hebt kennis van of verwerft die z.s.m.:

- de eigen organisatie wat betreft de bij luchtvracht en andere diensten betrokken afdelingen en de agentenorganisatie;

-  bijhouden klantenbestand waarin zoveel mogelijk de kenmerkende gegevens (per klant) zijn opgenomen;

...more

Medewerker Customer Service Wegtransport, Rotterdam - 2018/0015

Onze relatie is een logistieke dienstverlener die haar klanten multimodale logistieke oplossingen biedt, waaronder moderne opslagfaciliteiten en douane diensten.

Het gaat om een middelgroot, internationaal bedrijf, tevens familiebedrijf dat grote zorg besteedt aan het bewaken van de bedrijfscultuur. Zij vormen één team, alle medewerkers zijn even belangrijk.

Voor de afdeling Wegtransport is dit mooie bedrijf op zoek naar een allround Customer Service Medewerker Import en Export. Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig afhandelen van import of export zendingen. Je onderhoudt contacten met klanten en agentschappen over de expeditie opdrachten.

De functie:

- Het invoeren van import, export zendingen
- Het controleren van de bijbehorende zendingsinformatie op juistheid 
- Het beoordelen van verstrekte opdrachten en afstemmen met klanten, opdrachtgevers en plannersafdeling bij afwijkende transportopdrachten

...more

Key Account Representative, Rotterdam - 2018/0014

Onze relatie is een logistieke dienstverlener die haar klanten multimodale logistieke oplossingen biedt, waaronder moderne opslagfaciliteiten en douane diensten.

Het gaat om een middelgroot, internationaal bedrijf, tevens familiebedrijf dat grote zorg besteedt aan het bewaken van de bedrijfscultuur. Zij vormen één team, alle medewerkers zijn even belangrijk.

Voor de afdeling Wegtransport (groupage) van dit bedrijf zijn we op zoek naar een Key Account Representative. Als Key Account Representative ben je het aanspreekpunt voor één of meerdere Key Accounts op operationeel, documentair en administratief gebied. Je bent commercieel ingesteld en je hebt een logistieke achtergrond.

De vacature:

Je onderhoudt intensief contacten met de Key Accounts voor het afstemmen en beoordelen van verstrekte opdrachten.

Je verzorgt de controle en voortgang van de zendingen en levert de bijbehorende feedback.

Je controleert leverbetrouwbaarheid en beheerst de kwaliteit van de dienstverlening.

Je bezoekt desgewenst de Key Accounts in binnen en buitenland.

...more

Expediteur Export Zeevracht, Rotterdam - 2018/0012

Voor een internationaal logistiek dienstverlener, gevestigd in Rotterdam, zoeken wij een enthousiaste en gedreven Expediteur Export Zeevracht. 

De vacature:

Als volwaardig lid van het Export team neem je zeevrachtboekingen LCL en FCL aan. Je checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden en zoekt meest de adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).

Je boekt de zendingen en organiseert het voortransport indien noodzakelijk. Draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet. Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in en je verstuurt de boekingsbevestiging naar klanten en Business Units.

Verder maak je relevante documentatie op (bijv. BL en house BL). Je update de track en trace systemen en je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern

...more

Expediteur Import Zeevracht, hartje Rotterdam - 2018/0011

Voor een internationaal logistiek dienstverlener, één van de grote mondiale spelers, zoeken wij een enthousiaste en gedreven Expediteur Import Zeevracht. Het bedrijf is gevestigd op een schitterende locatie in hartje Rotterdam (omgeving Centraal Station).

De vacature:

Als volwaardig lid van het Import team neem je zeevrachtboekingen LCL en FCL aan. Je checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden en zoekt meest de adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).

Je boekt de zendingen en organiseert het natransport indien noodzakelijk. Draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet. Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in en je verstuurt de boekingsbevestiging naar klanten en Business Units.

Verder maak je relevante documentatie op (bijv. BL en house BL). Je update de track en trace systemen en je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern

...more

Expediteur Zeevracht Import, Rotterdam Albrandswaard - 2018/0005

Voor een leuk, dynamisch expeditiebedrijf in Rotterdam Albrandswaard met korte lijnen, zijn wij momenteel op zoek naar doortastende expediteur Zeevracht Import allround.

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Je organiseert Zeevracht Import transporten van A t/m Z dus van het aannemen van de boeking tot en met het uitsturen van de factuur.

Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met klanten en de intermediairs welke ingezet worden voor het transport (o.a. rederijen)

...more

Oceanfreight Export Customer Service Agent, Rotterdam - 2017/0032

Voor een internationale logistieke dienstverlener in Rotterdam (omgeving Waalhaven) met een uitstekende reputatie zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte Oceanfreight Export Customer Service Agent.

Als Oceanfreight Export Customer Service Agent  behoort het (doen) regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Vooral het dagelijkse contact met de klanten per telefoon en per mail is een belangrijke taak waarbij jij je positief weet te onderscheiden.

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht export transporten. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in

...more

Declarant Zeevracht, Rotterdam - 2018/0025

Voor onze relatie, een moderne internationale logistieke dienstverlener, zoeken wij voor de locatie Rotterdam-Centrum een enthousiaste en deskundige Zeevracht Declarant.

Functieomschrijving
Als Declarant heb je onder andere de volgende werkzaamheden:
• Vervaardigen van alle voorkomende douaneaangiftes conform wettelijke voorschriften en het verzamelen van de benodigde douanetechnische en fiscale informatie;
• Opstellen van dossierinstructies voor het afhandelen van import/export transacties en bijbehorende documenten en hiertoe samenwerken met andere operationele afdelingen;
• Signaleren van onregelmatigheden op douanegebied en deze rapporteren aan de leidinggevende;
• Aanbieden van de Douane douanedocumenten aan de Douane;
• Onderhouden van contacten met de Douane inzake verzoeken

...more

Expediteur/Planner Wegtransport FTL, Rotterdam, 2017/0021

Voor verschillende opdrachtgevers (logistiek dienstverleners) in Rotterdam en omgeving zijn wij op zoek naar expediteur/planner Wegtransport (FTL).

Zo zijn we voor een mooi, nieuw bedrijf met een eigen warehouse in de Europoort op zoek naar een ervaren Benelux planner (distributie).

Voor een andere opdrachtgever in Rotterdam zoeken wij een ervaren expediteur/planner internationaal wegtransport, voornamelijk FTL. Zij zoeken een enthousiaste kracht met recente ervaring op de landen Spanje en/of Frankrijk.
Iemand die het hele proces beheert van A t/m Z inclusief klantcontact.

...more

Expediteur Import Zeevracht, Rotterdam - 2017/0016

Voor een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam zoeken wij voor de afdeling Zeevracht een enthousiaste Expediteur Import Zeevracht

De functie
Je neemt zeevrachtboekingen LCL en FCL aan
Checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden.
Zoekt meest adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).
Boekt LCL en FCL zendingen en organiseert het natransport indien noodzakelijk.
Voert data in de operationele systemen correct en volledig in.

...more

Planner Wegtransport Groupage, Rotterdam - 2017/0011

Onze opdrachtegever is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in multimodale logistieke oplossingen moderne opslagfaciliteiten en douane diensten.

Voor hun Wegtransport Groupage plannersafdeling in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Internationaal Wegtransport Groupage Planner. Als Internationaal Wegtransport Groupage Planner zorg je voor een verantwoorde inzet van het materieel en ben je verantwoordelijk voor de gewenste beladingsgraad en de complete afhandeling van het totale door-to-door transport (autogroupage via externe vervoerders, lijndiensten en charters).

De functie:

  • Verricht operationele werkzaamheden op de plannersafdeling;
  • Onderhoudt contacten met transporteurs en agenten in binnen- en buitenland 
...more
Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 24962131

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  425,846 visits to this website |  Printer friendly