Jobs in Logistics

JRG Recruitment - Finding the perfect job for you!

Contact:

Tel + 31 10 8184933

GSM + 31 6 81934543

 

Supervisor Warehouse Office, Europoort - 2018/0003

Voor een dynamisch, pas gestart bedrijf in Rotterdam Europoort zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste Supervisor Warehouse Office.

Het Warehouse Office is gelegen pal naast het warehouse en hier vinden verschillende logistieke activiteiten plaats in een leuk team van ca. 4 medewerkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in de opslag van goederen uit de Rotterdamse haven die vervolgens in snel tempo gedistribueerd worden door de Benelux (24/24) en door Europa.

Afgehandeld wordt: Import , Export , Wegtransport Groupage of FTL/PTL, etc.

Functie-eisen:

• Ervaren als warehouse office medewerker en bij voorkeur ook als leidinggevende van een team
• Geen 9 tot 5 mentaliteit 
• In het bezit van eigen vervoer 
• Stressbestendig 
• Zelfstandig 
• Ondernemend 

Taakomschrijving : 
• In en uitslagen maken 
• Dossiers aanleggen
• Coördinatie en coaching van het team
• Facturatie 

...more

Expediteur Zeevracht Reefers, Capelle a/d IJssel - 2018/0002

Voor een relatie (logistiek dienstverlener) in Capelle aan de Ijssel zijn wij momenteel op zoek naar doortastende expediteur Zeevracht met Reefer ervaring.

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht transporten. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met klanten en de intermediairs welke ingezet worden voor het transport (o.a. rederijen)

...more

Customer Service Coördinator Seafreight bij top logistiek dienstverlener, Hoogvliet - 2018/0001

Enthousiaste Customer Service Coördinator Seafreight

In deze leuke baan bij een top logistiek dienstverlener in Rotterdam Hoogvliet word je verantwoordelijk voor het op de juiste wijze uitvoeren van de customer service werkzaamheden Seafreight zijnde:

Maximaliseren klanttevredenheid door optimaliseren communicatie en dienstverlening aan de klant voor, tijdens en na de zending (aftersales);
Verhogen scoringspercentage uitgebrachte offerte (o.a. door vragen en gebruiken van feedback);
Maximaliseren winst en verkoopvolume;
Verhogen professionaliteit en efficiency.

Je rapporteert aan de Sales Manager en de Branch Manager.

Taken

In deze leuke spin-in-het-web functie zul je ondersteuning geven aan de Sales Manager en Supervisor bij realiseren van hun verkoopdoelstellingen en verkoopactiviteiten;

Samen met Sales Manager initiëren van activiteiten gericht op het genereren van leads, benaderen suspects en actief opvolgen van prospects en offertes;

Onderhouden van commerciële en customer service contacten met klanten om te streven naar voortdurende verbetering op het gebied van efficiency, winstgevendheid, kwaliteit en klanttevredenheid en uitbreiding van activiteiten (betreffende alle modaliteiten) binnen de bestaande klanten;

Onderhouden van zelfstandige contacten met klanten en agenten en beheren van communicatiestromen met klanten en agenten;

...more

Expediteur Zeevracht Export + Inside Sales, Rotterdam Hoogvliet - 2017/0034

Voor een leuk, dynamisch expeditiebedrijf in Rotterdam Hoogvliet met korte lijnen, zijn wij momenteel op zoek naar doortastende expediteur Zeevracht Export allround, die ook een aantal inside sales taken op zich zal nemen.

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Je organiseert Zeevracht Export transporten (zowel FCL als LCL) van A t/m Z dus van het aannemen van de boeking tot en met het uitsturen van de factuur.

Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met klanten en de intermediairs welke ingezet worden voor het transport (o.a. rederijen)

...more

Transport Coördinator DC, Nijmegen - 2017/0033

Onze opdrachtgever voor deze vacature is een logistiek dienstverlener, opgericht in 2001 om in Europa warehousing en andere logistieke diensten te leveren aan het moederbedrijf maar ook aan andere bedrijven.

De missie van het bedrijf is het leveren van complexe logistieke diensten, transport en supply chain oplossingen aan hun klanten door de hele EMEA regio.

Het team logistieke experts van dit bedrijf is volledig gericht op het leveren van oplossingen die op maat gesneden zijn voor de behoeftes van de klanten en die ook inhouden een hoog niveau van customer service en ondersteuning.

In Wijchen zal het bedrijf binnenkort een nieuw Distributiecentrum openen met 25.000 m2 opslagruimte en een professionele kantoorruimte. Voor deze nieuwe vestiging zoeken wij een enthousiaste Transport Coördinator die van de hoed en de rand weet wat betreft het organiseren van transport via externe partijen (dus geen eigen wagen).

De functie

In de functie van Transport Coördinator ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en coordineren van transport voor zowel inbound als outbound. Dit binnen de daartoe aangewezen verkeren, volgens de geldende tarieven en condities. Outbound: Je maakt afspraken met klanten betreffende afleveringen in het binnen- en buitenland en ben je verantwoordelijk voor de controle en boekingen van inkomende facturen. Ook voor de tijdige facturatie richting klanten ben je verantwoordelijk (dit conform de bedrijfsrichtlijnen en/of de met de klant gemaakte afspraken). Inbound: Coordineren en plannen van zowel containers als luchtvracht voor binnenkomende zendingen. Zorgdragen dat deze binnen afgesproken lead-times ontvangen worden en dat detention en of demurrage/storage costs voorkomen worden

...more

Oceanfreight Export Customer Service Agent, Rotterdam - 2017/0032

Voor een internationale logistieke dienstverlener in Rotterdam (omgeving Waalhaven) met een uitstekende reputatie zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte Oceanfreight Export Customer Service Agent.

Als Oceanfreight Export Customer Service Agent  behoort het (doen) regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Vooral het dagelijkse contact met de klanten per telefoon en per mail is een belangrijke taak waarbij jij je positief weet te onderscheiden.

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht export transporten. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in

...more

Inside Sales Representative, Shipping Line, Rotterdam - 2017/0029

For one of our customers, a global shipping line with an excellent reputation, we are looking for an Inside Sales Representative.

The job

You will be responsible for:
- Making quotations;
- After sales, following the given quotations;
- Maintaining contact with current customers;
- Maintaining of the CRM-system;
- Developing new business by telephone;
- Making appointments with customers for Sales Executives.  

...more

Expediënt Luchtvracht, Schiphol - 2017/0028

Voor een relatie (internationaal logistiek dienstverlener) op Schiphol zoeken wij luchtvracht expediënten, zowel import als export. Een uitdagende functie!

Jij bent het aanspreekpunt voor een aantal klanten waarvoor jij de operationele afhandeling van luchtvrachtzendingen voor verzorgt. Daarbij heb je contact met luchtvaartmaatschappijen, vervoerders, collega's, kantoren uit het eigen netwerk en bovenal met de klanten.

Functie-eisen

  • Minimaal drie jaar relevante ervaring in de Airfreight Forwarding Industry;
...more

Declarant Zeevracht, Rotterdam - 2017/0025

Voor onze relatie, een moderne internationale logistieke dienstverlener, zoeken wij voor de locatie Rotterdam een enthousiaste en deskundige Zeevracht Declarant.

Functieomschrijving
Als Declarant heb je onder andere de volgende werkzaamheden:
• Vervaardigen van alle voorkomende douaneaangiftes conform wettelijke voorschriften en het verzamelen van de benodigde douanetechnische en fiscale informatie;
• Opstellen van dossierinstructies voor het afhandelen van import/export transacties en bijbehorende documenten en hiertoe samenwerken met andere operationele afdelingen;
• Signaleren van onregelmatigheden op douanegebied en deze rapporteren aan de leidinggevende;
• Aanbieden van de Douane douanedocumenten aan de Douane;
• Onderhouden van contacten met de Douane inzake verzoeken

...more

Assistent-Expediteur Zeevracht, Rotterdam Hoogvliet - 2017/0024

Momenteel zoeken wij voor een snel groeiend, leuk bedrijf in Rotterdam - Hoogvliet een enthousiaste Assistent-Expediteur Zeevracht

De functie

Voor een opdrachtgever in de internationale logistieke dienstverlening zijn wij op zoek naar junior expediteur die breed ingezet zal worden (import en export zeevracht, declarant taken, transport organiseren etc.). Een ideale kans om veel te leren en door te groeien.

...more

Expediteur/Planner Wegtransport FTL, Rotterdam, 2017/0021

Voor verschillende opdrachtgevers (logistiek dienstverleners) in Rotterdam en omgeving zijn wij op zoek naar expediteur/planner Wegtransport (FTL).

Zo zijn we voor een mooi, nieuw bedrijf met een eigen warehouse in de Europoort op zoek naar een ervaren Benelux planner (distributie).

Voor een andere opdrachtgever in Rotterdam zoeken wij een ervaren expediteur/planner internationaal wegtransport, voornamelijk FTL. Zij zoeken een enthousiaste kracht met recente ervaring op de landen Spanje en/of Frankrijk.
Iemand die het hele proces beheert van A t/m Z inclusief klantcontact.

...more

Expediteur Zeevracht, Eindhoven - 2017/0025

Voor een relatie (logistiek dienstverlener) in Eindhoven zijn wij momenteel op zoek naar doortastende expediteur Zeevracht.

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht transporten. Dagelijks organiseer jij je werk optimaal en schakelt op het juiste tijdstip je collega’s in voor een optimale samenwerking. Je hebt contact met klanten en de intermediairs welke ingezet worden voor het transport (o.a. rederijen). Een klacht is voor jou geen probleem maar een uitdaging welke opgelost wordt

...more

Expediteur Import Zeevracht, Rotterdam - 2017/0016

Voor een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam zoeken wij voor de afdeling Zeevracht een enthousiaste Expediteur Import Zeevracht

De functie
Je neemt zeevrachtboekingen LCL en FCL aan
Checkt zending details/documenten op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden.
Zoekt meest adequate modaliteit (volgens offerte en aankoop).
Boekt LCL en FCL zendingen en organiseert het natransport indien noodzakelijk.
Voert data in de operationele systemen correct en volledig in.

...more

Planner Wegtransport Groupage, Rotterdam - 2017/0011

Onze opdrachtegever is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in multimodale logistieke oplossingen moderne opslagfaciliteiten en douane diensten.

Voor hun Wegtransport Groupage plannersafdeling in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Internationaal Wegtransport Groupage Planner. Als Internationaal Wegtransport Groupage Planner zorg je voor een verantwoorde inzet van het materieel en ben je verantwoordelijk voor de gewenste beladingsgraad en de complete afhandeling van het totale door-to-door transport (autogroupage via externe vervoerders, lijndiensten en charters).

De functie:

  • Verricht operationele werkzaamheden op de plannersafdeling;
  • Onderhoudt contacten met transporteurs en agenten in binnen- en buitenland 
...more

Sales Representative Forwarding, Rotterdam Waalhaven, 2016/0008

Voor een nieuwe, dynamische logistieke dienstverlener met kantoor in Rotterdam en in verschillende Europese steden zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Representative. Werklocatie Rotterdam (Waalhaven).

In deze interessante rol met veel eigen verantwoordelijkheid ben je verantwoordelijk voor:

-het acquireren van nieuwe klanten
-telefonische acquisitie, zelf afspraken maken en ook prospects bezoeken
-het onderhouden van de relatie met bestaande klanten
-het opvolgen van verkooptips in- en extern
-het overleggen met de manager over de voortgang van de verkoopactiviteiten

...more

Sales Director, Rotterdam - 2015/0022

Voor de Nederlandse tak van een internationale logistieke dienstverlener, met hoofdkantoor in Rotterdam, zoeken wij een ervaren, doortastende Sales Director met kennis van verschillende modaliteiten (Zeevracht, Luchtvracht, Wegtransport, Warehousing).

Functiebeschrijving:

De Sales Director is verantwoordelijk voor het commercieel beleid en de verkoopactiviteiten van de vestigingen Rotterdam, Venlo en Hoofddorp. De Sales Director stelt in overleg met de Algemeen Directeur het jaarlijks commercieel beleid op.  Tevens draagt de directeur zorg voor het bewaken van de teamprestatie & coaching en begeleiding van de sales medewerkers.
Hij/zij legt verantwoording af aan de Algemeen Directeur met resultaat verantwoording aan de verantwoordelijke General Managers binnen de groep.

Taken:

Hoofdtaken: 
• Draagt zorg voor een dagelijks effectieve en efficiënte continuering van de afdelingswerkzaamheden conform huisregels en bedrijfsdoelstellingen;
• Draagt zorg voor de aansturing en managing van de verkoopafdeling;
• Draagt zorg voor de uitvoer van het werven van nieuwe relaties en bezoeken van (bestaande) klanten;
• Draagt zorg voor beheer en verantwoording agenten, klanten en vervoerders conform de groepsfilosofie;

...more

Sales Executive Seafreight, Rotterdam - 2015/0022

Voor een internationale logistieke dienstverlener met Nederlands hoofdkantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Executive Seafreight. Werklocatie Rotterdam.

In deze interessante rol met veel eigen verantwoordelijkheid ben je verantwoordelijk voor:

-het acquireren van nieuwe klanten
-het onderhouden van de relatie met bestaande klanten
-het opvolgen van verkooptips in- en extern
-het begeleiden/ontvangen van buitenlandse relaties
-het overleggen met de afdelingsmanagers over de voortgang van de verkoopactiviteiten

...more

Sales Executive Airfreight, Schiphol - 2016/0015

Voor een Aziatische logistieke dienstverlener zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Executive Airfreight.

In deze interessante rol met veel eigen verantwoordelijkheid ben je o.a. verantwoordelijk voor:

-het acquireren van nieuwe klanten
-het onderhouden van de relatie met bestaande klanten
-het opvolgen van verkooptips in- en extern

...more

Expediteur Zeevracht, Rotterdam - 2016/0009

Voor meerdere relaties in de wereld van de logistieke dienstverlening zijn wij momenteel op zoek naar ervaren expediteurs (Import en Export).

Als expediteur behoort het regelen en organiseren van vervoer van de klanten (verladers) tot je dagelijkse werkzaamheden, alsmede de daarbij behorende administratieve werkzaamheden

Hierbij gaat het met name om de operationele en administratieve afwikkeling van zeevracht transporten

...more
Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 81934543

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  349,998 visits to this website |  Printer friendly