Business Development Manager Air & Sea, Schiphol - 2019/0021

Voor een relatie op Schiphol zoeken we een gedreven, zelfstandige Business Development Manager Air & Sea. Onze relatie is een expeditiebedrijf met een wereldwijd netwerk, actief in o.a. Marine Logistics en Oil & Energy business, maar ook met general cargo. De vestiging in Nederland is niet al te groot, waardoor het prettig werken is met korte lijnen.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle verkoop activiteiten van de Nederlandse vestiging. De functie is breed en omvat meerdere resultaatgebieden. Je brengt de Nederlandse en Belgische transportmarkt in kaart en je bepaalt een efficiënte strategie om deze markt te benaderen. Door middel van screening selecteer je de prospects die het meest daarvoor in aanmerking komen.

Je zorgt voor nieuwe business voor zowel zee- en luchtvracht en daarnaast loodsopslag en afhandeling voor klanten.

Ook zorg je voor een juiste en volledige administratieve afhandeling van de klantenbezoeken, het maken van klantenoffertes en tenders en het plannen van bezoeken in Outlook.

Je werkt nauw samen met het operationeel management zodat potentiële en nieuwe klanten de service van het operationele team verkrijgen zoals afgesproken door jou met de klanten. Je draagt zorg voor een juiste overdracht van gemaakte afspraken aan Operatie en Finance.

Je voorziet de operatie en het management met feedback die je verneemt vanuit de markt, van zowel klanten als suppliers.

In overleg met de General Manager bepaal je de strategie om de klanten verder te ontwikkelen. Je volgt de ontwikkelingen op een regelmatige basis.

Als Business Development Manager ben je mede verantwoordelijk om het bedrijf meer bekend te maken binnen het wereldwijde netwerk. Je ontwikkelt ook de relatie met andere Business Development Managers van het bedrijf.

Je volgt leads op die vanuit het eigen netwerk komen en geeft feedback zodra klantcontact heeft plaatsgevonden.

Je rapporteert rechstreeks aan de General Manager.

Jouw profiel

Ben jij een zelfstandige, gedreven sales professional die op zijn minst al een paar jaar commercieel actief is op het vlak van luchtvracht en zeevracht expeditie en kun je een "proven performance" aantonen? Ben je gewend internationaal te denken, maar te handelen op de Nederlandse en Belgische markt? Dan is dit misschien de ideale uitdaging voor jou. Reageer snel!


Only PDF, DOC and RTF file formats are accepted

<< Previous    Next >>

<< Go back to list

Finding the perfect job for you!

JRG Recruitment onderscheidt zich door een innovatieve en integere kijk op werving & selectie.

_______________

JRG Recruitment makes a difference because of our innovative and honest way of doing business in recruitment.

 

Phone: +31 10 8184933

GSM: +31 6 24962131

Skype ID: jan.gajentaan

Contact Form
 Recruitment website  |  658,151 visits to this website |  Printer friendly